Бесплатен кафе апарат за продавница, канцеларија или локал

Почитувани клиенти,
задоволство ни е да ја понудиме можноста да уживате со вашето омилено кафе секој ден, каде и да сакате – на работното место, во продавница или локал.

Нудиме бесплатна техничка поддршка и услуги за сите наши клиенти и партнери, кои склучиле договорни односи со нас.
Нашата специјализирана услуга ќе ги отстрани сите технички проблеми од кафематот кој го имате на користиње.

Изберете кафемат на капсули, еспресо дози, или афтомат за кафе и топли пијалоци од табелата:

Модел