fbpx

Kомпатибилен економичен кафемат на еспресо моно-дози, еспресо моно-дози по ваш избор.

Кафематот го добивате на користење се додека соработуваме, Ваша обврска е да користите само наши производи, минимална количина која треба да ја купувате од нас е 200 еспресо моно-дози месечно, по малопродажна цена.