fbpx

дози Nero Puro /100

  • пакување од 100 еспресо дози
  • made in Italy
  • 30% Arabica 70% Robusta
  • хартиени моно дози (E.S.E. pods)
  • кофеинска вредност 9/10

Нема на залиха

Опис

Кафе со многу ниска киселост, ноти на темно чоколадо, привлечен вкус и интензивна арома на какао. Мешавина од најдобрите Arabica 30% и Robusta 70% кафе со сладок вкус и богата арома. Произведено и пакувано во Италија.