fbpx

Nero Puro Sinfonia /1кг

799.00 ден

  • made in Italy.
  • Споро печено кафе во зрна, во пакување од 1 кг.
  • Италијанско еспресо со силен вкус и крема.
  • Јачина според вкус и кофеинска вредност 10/10.
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.
Category: Tags: , ,

Опис

Печено (medium) кафе во зрна, со технологија на споро печење, во пакување од 1 кг. Италијанско еспресо со силен вкус и крема. Произведено во стара семејна фабрика Torveca, со многу љубов и посветеност.

Јачина според вкус и кофеинска вредност 10/10.

Дополнителни информации

Brend