fbpx

ASCASO BASIC (+20 моно дози подарок)

15,690.00 ден

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Еспресо кафемат, користи Е.Ѕ.Е. моно дози (патрони). Скафематот добивате и 20 Coffeetime моно дози.

Боја – бела, црна,

гаранција 12 месеци.