fbpx

Coffeetime espresso 1кг. – made in Italy

  • 40% Arabica и 60% Robusta
  • 1 кг. = 140 пијалоци
  • кофеинска вредност 9/10

Нема на залиха

Category:

Опис

Печено (medium) кафе во зрна, мешавина од 40% Arabica и 60% Robusta, пакувано по 1 кг. (140 пијалоци). Идеално за професионални кафемати, вендинг автомати за кафе, како и за H.O.R.E.C.A.
Италијанско еспресо со силен вкус и крема. Јачина според вкус и кофеинска вредност 9/10.

Дополнителни информации

Brend