ЕСПРЕСО LAVAZZA CREMA E AROMA 1кг

1.299,00 ден

  • кофеинска вредност 7/10
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Печено (medium) кафе во зрна, пакувано во 1кг. (120 пијалоци).
Италијанско еспресо со силен вкус и крема. Јачина според вкус и кофеинска вредност 7/10.

Дополнителни информации

Brend