fbpx

Coffeetime espresso (E.S.E.) – 20 патрони

Нема на залиха

Опис

Печено (medium) и мелено кафе, мешавина од 40% Arabica и 60% Robusta, пакувано во 20 хартиени монодзи (патрони) кои одговараат на сите кафемати со рачка на кои го има знакот E.S.E. (easy serving espresso) и E.S.E. кафемати.
Италијанско еспресо со силен вкус и крема.
Јачина според вкус и кофеинска вредност 9/10.

Дополнителни информации

Brend