COVIM ПРЕСО ДЕКОФЕИН АЛУМ. /10

169,00 ден

  • еспресо
  • made in Italy
  • мешавина од Arabica и Robusta
  • 10 алуминиумски капсули за Nespresso®
  • кофеинска вредност 7/10
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

10 алуминиумски Nespresso капсули.