COVIM DECAFF PRESSO (10 ПАР.)

149.00 ден

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Пакување од 10 пластични капсули компатибилни на Nespresso кафемати.

Дополнителни информации

Brend