Espresso Nero Barocco Tre Venezie Dolce Gusto® /16

  • еспресо
  • made in Italy
  • 100% Robusta
  • 16 пластични капсули за Dolce Gusto®
  • кофеинска вредност 10/10

Нема на залиха

Опис

Силно, печено кафе со богати ноти на златен крем што  дава пријатна густина на структурата. (Барокна црна арома)

За љубителите на силно потпечено кафе.

Дополнителни информации

Brend