Garibaldi Dolce Gusto Cortado Macchiatto Макијато /16

259.00 ден

  • макијато
  • made in Italy
  • растворлив пијалок
  • 16 пластични капсули
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

16 пластични капсули, кои содржат кафе и млеко, за подготовка на 16 макијато пијалоци, кои одговараат на сите кафемати за Dolce Gusto®.

Дополнителни информации

Brend