fbpx

Garibaldi Nespresso Tubo Gran CRU Arabica /10

149.00 ден

  • еспресо
  • made in Italy
  • 100% Arabica
  • 10 капсули за Nespresso®
  • кофеинска вредност 7/10
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1200.00 ден.

Опис

Печено (medium) и мелено кафе, 100%Arabica со ноти на црвено цитрусно овошје. Пакувано во 10 капсули кои одговараат на сите кафемати за Nespresso®.
Италијанско еспресо со богата крема. Јачина според вкус и кофеинска вредност 7/10

Дополнителни информации

Brend