Garibaldi Nespresso Tubo Intenso /10

139.00 ден

  • еспресо
  • made in Italy
  • 10 капсули за Nespresso®
  • кофеинска вредност 10/10
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Печено (dark) и мелено кафе со силен и целосно интезивен вкус. Пакувано во 10 капсули кои одговараат на сите кафемати за Nespresso®.
Италијанско еспресо со богата крема. Јачина според вкус и кофеинска вредност 10/10

Дополнителни информации

Brend