Garibaldi Nespresso Tubo Top BAR Arabica /10

139,00 ден

  • еспресо
  • made in Italy
  • 100% Arabica
  • 10 капсули за Nespresso®
  • кофеинска вредност 6/10
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Печено (medium) и мелено кафе, 100%Arabica. Пакувано во 10 капсули кои одговараат на сите кафемати за Nespresso®.
Италијанско еспресо со богата крема. Јачина според вкус и кофеинска вредност 6/10

Дополнителни информации

Brend