Illy® iperEspresso® Капсули Columbia /18

  • 18 капсули
  • Iperespresso

Нема на залиха

Опис

Колумбија – Среден интензитет

Нежен, избалансиран вкус со ноти на агруми.

Според многумина најреткиот и најдобар бленд на illy®