Illy® iperEspresso® Капсули Guatemala /18

  • 18 капсули
  • Iperespresso

Нема на залиха

Опис

Секој избор на Арабика има своја уникатна температура на печење и времетраење за да ја истакне аромата и вкусот на зрното. Гватемала има јак вкус, со ноти на чоколадо.