LAVAZZA ® CREMA E GUSTO – ESE ХАРТИЕНИ ПАТРОНИ /50

749.00 ден

  • еспресо
  • made in Italy
  • мешавина на Arabica и Robusta
  • 50 хартиени дози (патрони)
  • кофеинска вредност 12
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Дополнителни информации

Brend