Lavazza® Rossa Aluminium – Nespresso® /10 капсули

249,00 ден

  • еспресо
  • made in Italy
  • Arabica и Robusta
  • 10 алуминиумски капсули за Nespresso®
  • кофеинска вредност 10/13
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

10 еспресо капсули за Nespresso кафемати. Капсулите се компатибилни со Nespresso Original машините за домашна употреба. Овој бленд е од комбинација на бразилски зрна од Југоисточна Азија. Меко и полно тело ,бразилско кафе со ориентални ноти на какао и дрво за мешавина од интензивни и кадифени вкусови. Интензитет: 10 средни. Избрана мешавина, печено и мелено до совршенство – Јако кафе, непогрешливо полно тело и интензивно – Компатибилно со Nespresso Оригинални машини за домашна употреба. Кафе собелешки од какао и дрво

Дополнителни информации

Brend