Lavazza® Crema e Gusto Forte Aluminium Nespresso® /10 капсули

249,00 ден

  • еспресо
  • made in Italy
  • Arabica и Robusta
  • 10 алуминиумски капсули за Nespresso®
  • кофеинска вредност 13/13
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

10 еспресо капсули за nespresso кафемати. Бразилската арабика и измиените зрна Робуста ја даваат природната цврстина на силното кафе со полно тело. Компатибилен со домашните машини на Неспресо

Дополнителни информации

Brend