Lavazza epresso дози /150

2,450.00 ден

  • еспресо
  • made in Italy
  • Arabica / Robusta
  • 150 хартиени моно дози (E.S.E. pods)
  • кофеинска вредност 8/10
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Печено (medium) и мелено кафе, мешавина од Arabica и Robusta, пакувано во 150 хартиени монодoзи (патрони) кои одговараат на сите кафемати со рачка на кои го има знакот E.S.E. (easy serving espresso) и E.S.E. кафемати.
Италијанско еспресо со силен вкус и крема.
Јачина според вкус и кофеинска вредност 8/10.

Дополнителни информации

Brend