fbpx

Lavazza epresso intenso дози /150

2,250.00 ден

  • еспресо
  • made in Italy
  • Arabica / Robusta
  • 150 хартиени моно дози (E.S.E. pods)
  • кофеинска вредност 10/10
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Печено (dark) и мелено кафе, мешавина од Arabica и Robusta, пакувано во 150 хартиени монодoзи (патрони) кои одговараат на сите кафемати со рачка на кои го има знакот E.S.E. (easy serving espresso) и E.S.E. кафемати.
Италијанско еспресо со силен вкус и крема.
Јачина според вкус и кофеинска вредност 10/10.

Дополнителни информации

Brend