fbpx

QUALITA POD NEW (+18 моно дози подарок)

9,990.00 ден

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Еспресо кафемат, користи Е.Ѕ.Е. моно дози (патрони). Со кафематот добивате и 18 моно дози.

Боја – бела, црна;
Моќност: 450 W;
Канистер за вода: 2 L;
Димензии: Должина: 330 мм., Ширина: 150 мм., Висина: 290 мм.
Производот има гаранција од 12 месеци.