fbpx

SEGAFERDO espresso “Brasil” /10 капсули

  • еспресо
  • made in Italy
  • 100% Arabica
  • 10 пластични капсули за Dolce Gusto®
  • кофеинска вредност 8/10

Нема на залиха

Опис

Печено (medium) и мелено кафе, мешавина од 100% Arabica, со потекло од Бразил, пакувано во 10 пластични капсули кои одговараат на сите кафемати за Dolce Gusto®. Кафето поседува “rainforest” сертификат.
Италијанско еспресо со крема. Јачина според вкус и кофеинска вредност 8/10

Дополнителни информации

Brend