fbpx

SEGAFERDO espresso “Costa Rica” /10 капсули

  • еспресо
  • made in Italy
  • 100% Arabica
  • 10 пластични капсули за Dolce Gusto®
  • кофеинска вредност 7/10

Нема на залиха

Опис

Печено (medium) и мелено кафе, мешавина од 100% Arabica, со потекло од Коста Рика, пакувано во 10 пластични капсули кои одговараат на сите кафемати за Dolce Gusto®.
Италијанско еспресо со крема. Јачина според вкус и кофеинска вредност 7/10

Дополнителни информации

Brend