fbpx

SEGAFERDO espresso “Peru” /10 капсули

180.00 ден

  • еспресо
  • made in Italy
  • 100% Arabica
  • 10 биоразградливи капсули за Nespresso®
  • кофеинска вредност 9/10
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Печено (medium) и мелено кафе, мешавина од 100% Arabica, со потекло од Перу, пакувано во 10 биоразградливи капсули кои одговараат на сите кафемати за Nespresso®. Кафето поседува “rainforest” сертификат.
Италијанско еспресо со богата крема. Јачина според вкус и кофеинска вредност 9/10

Дополнителни информации

Brend