spinel ciao

11.990,00 ден

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Еспресо кафемат, користи Е.Ѕ.Е. моно дози (патрони). Со кафематот добивате и 20 Coffeetime моно дози.

Производот има гаранција 12 месеци.