Vergnano® Seicento 600 (classico) /1KG

  • made in Italy.
  • Споро и медиум печено кафе во зрна, во пакување од 1 кг.
  • Италијанско еспресо со силен, полн вкус и богата крема.
  • Јачина според вкус и кофеинска вредност 8/10

Нема на залиха

Опис

Бленд со богат и полн вкус, силен карактер и полно тело, овој бленд е за сите љубители на вистинско Италијанско еспресо. Ние го препорачуваме на сите кои бараат поизразен и впечатлив вкус, но без горчлив и зачаден афтертејст.

Дополнителни информации

Brend