fbpx

Vergnano® Tre Mini Wood (Nespresso® Comaptible)

7,900.00 ден

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Vergnano Tre Mini, компактната,лесна за користење, работи на Vergnano Nespresso Compatible capsuli и Dolce Gusto capsuli.

Напон на напојување 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Капацитет на резервоар: 0,7L
Притисок на пумпата: 19 бари
Должина на кабел: 1 м