fbpx

Vergnano® Tre Wood (Nesprreso® Compatible)

8,900.00 ден

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Направена со вистинско дрво.
Новата, целосно италијанска машина на Caffè Vergnano е дизајнирана 
исклучиво за капсули на ÈSPRESSO1882.
Совршена за секоја кујна.

Со самата машина доаѓаат 10 ÈSPRESSO1882 капсули.