fbpx

Одлично кафе и совршена услуга (за локацијата до ЗОИЛ)

Пандорка

Вкусно кафе и одлична услуга

Љупчо

Пријатно чувство е кога го пиеш највкусниот напиток во убав амбиент со пристојни цени и прекрасни луѓе ...Браво

Надица

Највкусното кафе. Секоја чест за девојчето кај Зоил за љубезноста и правењето највкусно кафе во цело Скопје.

Михајло