Вендинг апарати https://coffeetime.com.mk/vending-aparati/

Што нудиме:

ВЕНДИНГ ПРОГРАМА, поставување на автомати за кафе и топли пијалоци кои функционираат самостојно, со редовно дополнување и одржување на хигиена од наша страна.

Наша препорака:

Ви го препорачуваме автоматот за кафе “ZANUSSI COLIBRI C-5”, кој е компактен, економичен, и што е НАЈВАЖНО приготвува кафе од зрно, свежо мелено, идеално за вистинските љубители на Италијанско кафе, доколку се користи квалитетно кафе,(ние токму тоа и Ви го нудиме). Според Нас, идеална комбинација е:

автомат “zanussi colibri c-5”, кој користи  кафе Coffeetime espresso, млеко “Regilait”, чоколадно млеко “Satro”, irish капучино “ICS”