fbpx

2кг. шеќер (бел)

249.00 ден

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Кутија со 2 килограми бел шеќер, пакуван по 5 грама.