Bristot Decaffe – 18×7 ГР. ПАТРОНИ

479.00 ден

  • 18×7 гр. 18 патрони
  • Безкофеинско кафе
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Бленд кој се состои од 80% најквалитетна арабика со потекло од Бразил и Ценрална Америка и 20% најквалитетна Индиска робуста, комбинација која Ви овозможува да добиете високо-квалитетно кафе без кофеин.
Овој бленд е создаден за употреба во било кој дел од денот.
Патронот е компатабилен на сите кафемати кои подржуваат ESE систем и POD еспресо кафемати.

Дополнителни информации

Brend