Garibaldi Dolce Gusto – Dolce Aroma /16

249,00 ден

  • еспресо
  • made in Italy
  • 16 капсули за Dolce Gusto®
  • кофеинска вредност 8/10
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Печено (medium-dark) и мелено кафе со силен и заокружен вкус. Пакувано во 16 капсули кои одговараат на сите кафемати за Dolce Gusto®.
Италијанско еспресо со богата крема. Јачина според вкус и кофеинска вредност 8/10

Дополнителни информации

Brend