Lavazza ® Cremoso Dolce Gusto® Compatible /16

339.00 ден

  • еспресо
  • made in Italy
  • Arabica и Robusta
  • 16 пластични капсули за Dolce Gusto®
  • кофеинска вредност 7/10
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

16 капсули за Dolce Gusto кафемати, кафе арабика од Централна и Јужна Америка и азиски кафе „Робуста“ стручно измешани од „Лаваца“ создаваат вистинско еспресо со силен вкус и полно тело.
Процесот на печење му дава вкусен вкус на чоколадо и суво овошје
Арабика и Робуста, средно печење, среден интензитет (7)

Дополнителни информации

Brend