Lavazza® Qualita ORO 100% Arabica – Nespresso® /10

249.00 ден

  • еспресо
  • made in Italy
  • Arabica
  • 10 алуминиумски капсули за Nespresso®
  • кофеинска вредност 8/13
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

10 еспресо капсули за Nespresso кафемати. Капсулите Lavazza Espresso Qualita Oro се компатибилни со Nespresso Original машините за домашна употреба.

Дополнителни информации

Brend