Lavazza®Decaffeinato Aluminium- Nespresso® /10

249.00 ден

  • еспресо
  • made in Italy
  • Arabica
  • 10 алуминиумски капсули за Nespresso®
  • јачина 7/13
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис


10 еспресо капсули за Nespresso кафемати. Капсулитес е компатибилни со Nespresso Original машините за домашна употреба.

Дополнителни информации

Brend