fbpx

КАФЕМАТ НА ДОЗИ АРОМА МИА (СО МЕТАЛНА РЕШЕТКА)

  • метална решетка
  • кафемат на хартиени дози
  • стаклен сад за вода
  • made in Italy
  • 19 бари притисок

Нема на залиха