КАФЕМАТ НА КАПСУЛА LAVAZZA BLUE – LB 300 MINI

10,990.00 ден

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис


Кафематот работи на капсула Lavazza blue i Covim opera.

2 селекции на кафе: aвтоматско и програмирано, за еспресо или еспресо лунго.

Големина и тежина: 13,5 см ширина, 34 см должина, 26 см висина, 3,5 кг тежина

Моќност: 1250 W

Напон: 220-240 В.

Фреквенција: 50-60 Hz

Технички карактеристики:

– 2 селекции на копчиња (еспресо, слободна доза)

– Време на стартување на машината: 28 секунди

– Капацитет на резервоар за вода: 0,7 литри

– Прилагодлива висина на решетката за чаши

– Полуавтоматско исфрлање на користени капсули

– Капацитет на контејнерот за капсули: 5

Дополнителни информации

Brend