fbpx

BRISTOT CREMOSO NESPRESSO* /10 капсули

279.00 ден

  • made in Italy
  • 10 био разградливи капсули за Nespresso®
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Италијанскиот метод на печење и финото мелење ги даваат основните карактеристики на овој бленд. Колумбиската арабика од Supremo, арабика од Мексико и бразилската арабика од Alta Mogiana во допир со индиската арабика од Parchment создаваат совршено еспресо со назнака на свежо печен леб, житарици и атрактивни ноти на темно чоколадо.
Капсулите се изработени со најновата “New diamond cutting” технологија за добивање на прецизна и совршена екстракција во секое време.

Дополнителни информации

Brend