Lavazza® CREMA e GUSTO RICCO – A Modo Mio® /54

  • еспресо
  • made in Italy
  • мешавина на Arabica и Robusta
  • 54 капсули за a modo mio ®
  • кофеинска вредност 12

Нема на залиха

Дополнителни информации

Brend