fbpx

Lavazza® Jolie Plus – A Modo Mio®

5,990.00 ден

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Малата големина, едноставноста и тишината се среќаваат со елеганцијата во Jolie Plus. Има двојно копче кое ви овозможува да изберете помеѓу нормално или долго еспресо и е достапно во металик бои со хромирана завршница.

Големина и тежина

124 мм

ШИРИНА (Ш)

330 мм

ДЛАБОЧИНА (Д)

210 мм

ВИСИНА

ТЕЖИНА

2,6 кг