Lavazza® Qualita ORO – A Modo Mio® /12

  • еспресо
  • made in Italy
  • 100% Arabica
  • 12 капсули за a modo mio ®
  • кофеинска вредност 8/13

Нема на залиха

Опис

Уникатна комбинација од најдобрите зрна Арабика од Централна и Јужна Америка, стручно избрани и печени до совршенство. Совршен и уникатен вкус од 100% Арабика.

Дополнителни информации

Brend