fbpx

Lavazza® Jolie – A Modo Mio®

4,590.00 ден

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Дизајнот на Jolie – најмалиот и најтивкиот модел Lavazza A Modo Mio – е целосно италијански. Весело и колоритно, совршено се прилагодува на секој стил, давајќи примеси на живост на декорот и интензивно и длабоко задоволство на корисникот.

Големина и тежина

124 мм

ШИРИНА

330 мм

ДЛАБОЧИНА

210 мм

ВИСИНА

2,5 кг

ТЕЖИНА