fbpx

Vescovi Organic Coffee /1kg.

1,939.00 ден

  • 1 kg.
  • bio organic
  • made in Italy
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА НАРАЧКИ НАД 1500.00 ден.

Опис

Vescovi Organic Coffee 1000 гр е еспресо кафе со супериорен квалитет, а органското одгледување му гарантира на потрошувачот високо-квалитетен производ кој произлегува од неговите исклучителни органолептички својства. Оваа природна еволуција која се одвива во сенката на бујната шума е идеално живеалиште на растенијата, а растителниот свет го прави овој витален придонес со цел да го одржи во живот еко-системот ⛰🌳
Органскиот сертификат на Vescovi Organic Coffee гарантира дека кафето се одгледува без употреба на хемиски ѓубрива и пестициди со цел да се спречи загадувањето на почвата, водата и воздухот.

Дополнителни информации

Brend